Imparatul Traian – 37 A

Fiind primul complex de locuințe colective construit de firma Consult Imobil, amplasat între blocurile vechi ale orasului, s-a ales un design care sa aduca un plus de culoare in ton cu cladirile invecinate, invaluind astfel zona într-un aer modern. 

Andrei Muresanu 50

Complex multifunctional în regim de înaltime P+2+M, care se incadreaza perfect, ridicând valoarea estetica a zonei. Imobilul întruneste, în acelasi timp, toate conditiile moderne si elegante, aducand un stil arhitectural nou, plin de personalitate.

Calea Moldovei 17

Proiectul  marca Consult Imobil inaltat aici este un complex multifunctional cu spatii comerciale si locuinte colective. Spatiile generoase de la parter au fost vandute unor societati comerciale care se bucura de un vad comercial strategic. Proiectul de pe Calea Moldovei a fost gandit intr-un mod particular si unic, fiind o cladire moderna, functionala si eficienta, special destinata tinerilor.

Arinilor 1

Plasat intr-un cadru natural ce te imbie sa asculti… linistea, cartierul este gandit si destinat celor ce vor sa evadeze din spatiul urban, celor ce-si doresc liniste, celor care vor o curte proprie plina de verdeata, unde sa-si poata chema prietenii la un gratar oricand doresc, celor care prefera sa-si savureze cafeaua de dimineata pe propria lor terasa spatioasa, celor ce vor sa fie feriti de dogoarea verilor din ce în ce mai calde la umbra propriilor terase, celor ce-si doresc vecini de cartier cel putin la fel de intelepti ca si ei.

Calea Moldovei 40 D si 40 C

Imobilele au un design modern, spatii mari si luminoase, construite si compartimentate cu gust si atentie. S-a incercat valorificarea unor elemente structurale si decorative cum ar fi logiile, terasele romantice cu forme si marimi palpitante. Imboldul pentru inca o constructie pe Calea Moldovei 40 C l-a constituit vanzarea spectaculoasa a tuturor apartamentelor într-un timp record din 40 D, alegerea perfecta pentru care multi clienti au optat tinand cont de oportunitatea de a se afla aproape de toate centrele comerciale de interes și spre care accesul se face foarte usor. Este locul ideal pentru oamenii activi, sofisticati, care isi doresc atat calitate, cat si confort. Noua cladire vine in intampinarea celor mai pretentioase gusturi de eleganta si rafinament.

Subcetate 61 A si 61 B

Ambele proiecte se bucura de o pozitie privilegiata, fiind amplasate în apropiere de  padure, intr-o zona complet noua, atat din punct de vedere al infrastructurii cat si a utilitatilor. Inconjurat de spatii verzi generoase, complexul rezidential imbina confortul si siguranta unui cartier rezidential linistit cu stilul urban conceput anume pentru o viata de familie.